Lesoteka 4

Pogoji uporabe

Vse zapise na teh straneh je pripravila družba Razvojni center koroškega gospodarstva, d.o.o. (RACE KOGO d.o.o.). Dostop do te strani (www.racekogo.si) in njeno uporabo zagotavlja RACE KOGO d.o.o. (v nadaljevanju RACE KOGO), pod naslednjimi pogoji:


Uporaba www.racekogo.si


Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Lahko so reproducirane izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden RACE KOGO, (Kopiranje, reprodukcija, objava, download, prenos …).

 

Omejitev odgovornosti


Vsebina strani je informativnega značaja, zato RACE KOGO ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh.


Prav tako si pridržujemo pravico, da bralce napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.


RACE KOGO bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.


RACE KOGO si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.


Spletne strani RACE KOGO vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino.

 

Razvojni center koroškega gospodarstva, d.o.o. (RACE KOGO d.o.o.)
Meža 10,
SI-2370 Dravograd,
Slovenija
T: +386 59 085 199
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.racekogo.si